ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

 درباره رشته میکروبیولوژی

میکروبیولوژی:
علم میکروبیولوژی در مورد چگونگی استفاده بهینه از میکرو ارگانیسم ها و جلوگیری از ضررها و زیانهایی که میکرو ارگانیسم ها می توانند به حیات انسانها، دامها و نباتات وارد کنند، بحث می کند.
گرایش های مقطع لیسانس
گرانش میکروبیولوژی یکی از شش گرایش رشته زیست شناسی سلولی و ملکولی است. اما لازم به توضیح است که ...
علم میکروبیولوژی گرایشهای مختلفی دارد که عبارتند از :
گرایش پزشکی: در این گرایش میکروبهایی که برای انسان بیماری زا هستند و چگونگی فعالیت آنها بررسی می شود. البته این گرایش قسمت کوچکی از علم میکروبیولوژی را به خود اختصاص می دهد چرا که از میان میکروبهای شناخته شده فقط حدود ۱۷۰ نوع میکروب، بیماری زا هستند و بقیه میکروبها تاکنون شناخته شده اند، میکروبهایی مفید می باشند.

آینده شغلی، بازار کار، درآمد
میکروبیولوژی پایه و اساس بسیاری از علوم از قبیل: بیوشیمی، بیوتکنولوژی، زنتیک و پزشکی است.
یکی از کاربرهای رشته میکروبیولوژی حداقل در بعد سنتی، تشخیص بیماری است چون در آزمایشگاه های تشخیص طبی محققان عمدتاً با بیماریهای عفونی میکرو ارگانیسم ها سر و کار دارند یعنی یا بطور مستقیم به تشخیص میکرو ارگانیسم ها می پردازند یا به تشخیص آثار حیاتی آنها می پردازند که نهایتاً این آثار حیاتی ما را به سوی یک میکرو ارگانیسم هدایت می کند مثل ترشح یک آنزیم یا تبدیل قند به اسید که در این موارد ما خود میکرو ارگانسم را نمی بینیم اما از آثار حیاتی آن می توانیم تشخیص دهیم که با چه میکرو ارگانیسمی سر و کار داریم و این میکرو ارگانیسم چه بیماری را ایجاد کرده است. با توجه به اینکه متاسفانه امروزه دنیا با خطر شیوع مجدد بیماریهای میکروبی قدیمی و شیوع بیماریهای جدید روبرو است رشته میکروبیولوژی در پیشگیری و جلوگیری از بیماری کاربرد دارد مثل علم واکسینه لوژی که علم جدیدی است و وظیفه آن ساخت واکسنها و سرمهای مختلف می باشد. مواد غذایی و تولید مواد غذایی مختلف اثر میکرو ارگانیسم ها بسیار قابل توجه است. همچنین رشته میکروبیولوژی در کشاورزی بطور بسیار وسیعی در تشخیص آفات گیاهی، مبارزه با آفات گیاهی و ایجاد مقاومت گیاهی نسبت به آفات (ایجاد گیاهانی مقاوم به آفات و حشرات) مورد استفاده قرار می گیرد.
در صنایع و معادن نیز برای استخراج فلزات سنگین و در تصفیه نفت در گوگرد زدایی از نفت مورد استفاده قرار می گیرند. همین استفاده از رشته میکروبیولوژی در گوگرد زدایی بسیار مهم است چون در تصفیه نفت مرحله گوگرد زدایی بسیار گران تمام می

سازمان ها و مراکزی مانند وزارت بهداشت و درمان، آزمایشگاه های پاتولوژی و میکروب شناسی بیمارستان ها، بیماری های دامی (دام پزشکی). آزمایشگاه های تشخیص طبی، صنایع غذایی مختلف و کارخانه های کنسروسازی، نوشابه سازی، عصاره گیری میوه ها، عرقیات و صنایع گوشتی و ... همه و همه محل هایی هستند که فارغ التحصیلان این رشته می توانند در آنها مشغول به کار شوند.

درباره رشته

 

 

 

مطالب مرتبط:

مواد امتحانی دکتری میکروبیولوژی وزارت علوم

آزمون های کشوری دکتری میکروبیولوژی

کلاس کنکور دکتری میکروبیولوژی

جزوات نفرات برتردکتری میکروبیولوژی

ظرفیت پذیرش دکتری میکروبیولوژی

لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • مهمان (ن.د)

    سلام خسته نباشید.
    من ارشد میکروبیولوژی ام میخوام بدونم میتونم با رشته مامایی تطبیق بدم این رشته رو؟؟

  • سلام
    خیرنمیتونید

  • با سلام و خسته نباشید
    ارشد شیمی معدنی میتونه شرکت کنه؟ اگه نه باید ارشد چی بخونم؟

  • با سلام
    میکروبیولوژی زیر مجموعه وزارت علوم و دانشگاه آزاد است به همین دلیل با توجه به اینکه رشته ارشد شما متفاوت است اما می توانید برای دکترا این رشته را انتخاب کنید.

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید