ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

اعطای پژوهانه به دانشجویان دکتری

وزیر علوم قول داد تا از سال تحصیلی جدید به صد در صد دانشجویان دوره دکتری ماهانه ۷۵۰ هزار تومان وام پرداخت شود.
فرهادی تأکید کرد: از آنجا که میزان تسهیلات و وامهای دانشجویی صندوق رفاه در سال تحصیلی جدید با افزایش ۱۱۰ درصدی روبه رو بوده به طبع آن وام ویژه دانشجویان دکتری نیز افزایش پیدا می کند و قطعا پرداخت وام ویژه به دانشجویان دکتری برای اولین بار، در سال تحصیلی جدید محقق می شود.
محمد فرهادی وزیر علوم اعلام کرد: خوشبختانه برای پرداخت هزینه وام ویژه دکتری، اعتبارات از طریق سه نهاد سازمان مدیرت و برنامه، صندوق رفاه دانشجویی و یک بانک تامین شده است و از سال تحصیلی جدید به ۱۰۰ درصد دانشجویان هزینه ماهانه ۷۵۰ هزارتومان پرداخت می شود، چرا که اعتبارات لازم تامین شده و در اختیار صندوق قرارگرفته است.
بر اساس گفته های مسئول ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتظار می رود همراه با آغاز سال جاری این قول وزیر ( پرداخت وام ۷۵۰ هزارتومانی به ۱۰۰درصد دانشجویان دکتری) در دستور کار مسئولین قرار گیرد.

© 2025 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.