ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام خبر برگزاری بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان در دوم دی ماه، با بیان اینکه امسال جشنواره برای اولین بار به صورت مجازی برگزار می‌شود، از رونمایی چندین طرح پژوهشی و فناورانه در این مراسم خبر داد.
دکتر افشین زرقی با بیان اینکه جشنواره امسال در بخش بالینی و پایه؛ در سه سطح استاد، دانشیار و استادیار برگزار می‌شود، گفت: برای هر یک از این سطوح یک برگزیده منتخب از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ یک برگزیده ملی به عنوان پژوهشگر فعال در علوم سلامت و یک برگزیده بین‌المللی خواهیم داشت.
وی تفاوت جشنواره امسال با سال گذشته را در سه محور عنوان کرد و گفت: جنس جشنواره یعنی وبینار بودن، شعار جشنواره "غلبه بر کرونا در سایه پژوهش" و همچنین تقدیر از کتاب برتر، مقاله برتر،‌ کار برتر و فناور برتر علاوه بر برگزیدگان بخشی، برخی از تفاوت‌های جشنواره امسال است که اگر با محوریت کرونا باشد امتیاز بیش‌تری خواهد داشت، به عبارت دیگر تمرکز و تأکید جشنواره امسال بر پژوهش‌های کرونایی است.
زرقی با اشاره به رونمایی از دستاوردها و تحولات جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در جشنواره امسال، تصریح کرد: برای اولین بار در تاریخ دانشگاه تولیدات علمی براساس اطلاعات پایگاه اسکوپوس از مرز 4000 مقاله گذشت، به عبارتی دانشگاه یک سال زودتر از برنامه به اهداف تعیین شده دست یافته است.
وی دیگر دستاورد فناورانه این دانشگاه را راه‌اندازی "بیوبانک مرکزی" عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌های بزرگ برای انجام پژوهش‌های کلان به بیگ‌دیتا یا داده‌های بزرگ نیاز دارند که از طریق جمع آوری و نگهدرای نمونه‌های بیولوژیک در درازمدت میسر و تولید می‌شود که در این راستا همزمان با هفته پژوهش از "بیوبانک مرکزی دانشگاه" رونمایی می‌شود.
این استاد دانشگاه با اشاره به جزییات طرح بیوبانک به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم پژوهشی در مطالعات بالینی، توضیح داد: طی این طرح، داده‌های متعدد بالینی نگهداری شده و از اطلاعات آن در طرح‌های پژوهشی و تحقیقات گسترده استفاده می‌شود. بر این اساس در فضایی به مساحت 400 مترمربع، یک اتاق سرد مرکزی حاوی فریزرهای منفی 70 درجه، با کدگذاری‌های بین‌المللی طراحی شده که از این طریق مراکز تحقیقاتی می‌توانند نمونه‌های بیولوژیکی جمع آوری شده از بیماران را در این محیط ذخیره و نگهداری کرده و از داده‌های حاصل از آنالیز این دیتاها، در سالیان متمادی بهره‌مند شوند.

لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید