ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در راستای استفاده از ظرفیت نخبگان و فارغ‌التحصیلان جوان دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور اقدام به جذب پژوهشگر پسادکتری نموده است.

در راستای استفاده از ظرفیت نخبگان و فارغ‌التحصیلان جوان دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور به منظور پیشبرد اهداف و مأموریت‌های پژوهشگاه، با همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور اقدام به جذب پژوهشگر پسادکتری از میان فارغ‌التحصیلان دوره دکتری دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج کشور در رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در گرایش‌های رفتارحرکتی، روان‌شناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی، فیزیولوژی ورزشی، آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، جامعه‌شناسی ورزشی و مدیریت ورزشی می‌نماید.
متقاضیان در همه گرایش‌ها می‌بایست درخواست‌ها و پروپوزال‌های خود را در حوزه استعدادیابی ورزشی تنظیم نمایند.
عنوان پیشنهاد حوزه مدیریت ورزشی «تدوین نظام مدیریت استعدادیابی ورزشی در ایران» است. در سایر گرایش‌ها نیز استعدادیابی از منظر رشته‌های مختلف علوم ورزشی مدنظر است (به‌عنوان مثال استعدادیابی از منظر فیزیولوژی ورزشی).
پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی انتظار دارد علاقه‌مندان بتوانند کلیات موضوع استعداد یابی را در رشته‌های مختلف علوم ورزشی استخراج و در پایان دوره قادر به برگزاری دوره‌های استعداد یابی، تدوین یک کتاب با عنوان استعداد یابی از منظرگرایش‌های تخصصی خود بوده و علاوه بر این در زمان برگزاری دوره هر ماه اقدام به برگزاری سمینار‌های داخلی و هر سه ماه یک سمینار ملی در این موضوع داشته باشند. حضور تمام وقت در پژوهشگاه و عدم اشتغال به کار در این دوره از ضروریات است.
بر اساس این گزارش، مدت‌زمان اعتبار این فراخوان از ۲۰ تیر ۱۴۰۰ تا ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ خواهد بود.
علاقه‌مندان با در نظر گرفتن شرایط زیر فایل روزمه و پروپوزال خود را از طریق پست الکترونیکی ارسال نمایند. بدیهی است هرگونه موافقت با اعطای طرح پسادکتری منوط به بررسی و موافقت گروه مربوطه، انجام داوری و طی نمودن میسر قانونی اجرای این اقدام خواهد بود.
*شرایط اختصاصی متقاضیان
پژوهشگرانی می‌توانند برای دوره پسادکتری در پژوهشگاه درخواست ارائه نمایند که واجد شرایط زیر باشند: دارای مدرک دکتری در حوزه علوم ورزشی و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند که حداکثر ۳ سال از زمان فارغ‌التحصیلی آنان گذشته باشد، داشتن حداقل ۳ مقاله ISI در سه سال اخیر (سه مقاله ISC) و یا مجری یک طرح تحقیقاتی خاتمه یافته با مشارکت صنعت یا دستگاه‌های اجرایی. ارائه هر مورد ثبت بین‌المللی اختراع معادل با ۳ مقاله ISI محسوب می‌شود، توانایی اشتغال تمام‌وقت به فعالیت پژوهشی در پژوهشگاه در دوره اجرای طرح، پژوهشگر پسادکتری شاغل نباشد، برخورداری از صلاحیت عمومی و نبود منع قانونی، ارائه معرفی‌نامه پذیرش از یکی از دانشگاه‌ها/ مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا سایر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی تراز اول کشور و انطباق سوابق پژوهشی با برنامه و طرح پژوهشی ارائه‌شده توسط مسئول دوره پسا دکتری است، البته متقاضیان دارای پذیرش از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی تراز اول کشور در اولویت قرار دارند.
همچنین متقاضیانی که در چارچوب ضوابط بنیاد ملی نخبگان، برای بهره‌گیری از مزایای آیین‌نامه استعداد‌های برتر (دانش‌آموختگان ممتاز) اقدام نموده‌اند، در صورت ارائه معرفی‌نامه از بنیاد ملی نخبگان در اولویت قرار دارند و متقاضیان دارای دستاورد‌های فناورانه همچون تولید دانش فنی، ثبت پتنت و ساخت نمونه محصول در اولویت قرار دارند.
شرایط مسئول طرح پسادکتری (فردی است که عضو هیات علمی دانشگاه/ مرکز پژوهشی بوده و مسئولیت هدایت، راهنمایی و کنترل فعالیت‌های پژوهشگر پسا دکتری را بر عهده دارد) عبارتند از: عضو هیات علمی تمام‌وقت دانشگاه/ مرکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانشگاه/ مرکز پژوهشی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا سایر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی تراز اول کشور،)اعضاء هیأت‌علمی، گروه‌های علمی، اعضاء هیأت‌رئیسه و همکاران پاره‌وقت پژوهشگاه در اولویت اصلی می‌باشند؛ اما سایر همکاران هیئت‌علمی دانشگاه‌های دولتی وابسته به وزارت علوم نیز به تشخیص کارگروه می‌توانند مسئول طرح پسادکتری باشند)، مسئول طرح پسادکتری باید با مرتبه علمی حداقل دانشیار و دارای حداقل پنج مقاله معتبر در سه سال اخیر باشد، داشتن سوابق و برنامه پژوهشی منسجم و مبتنی بر جهت‌گیری راهبردی و همسو با اولویت‌های پژوهشگاه، حداقل ۵ مقاله ISI در ۳ سال اخیر در مجلات علمی معتبر رشته تخصصی مربوطه در حوزه علوم انسانی حداقل ۵ مقاله (ISC) و یا مجری دو طرح تحقیقاتی خاتمه یافته با مشارکت صنعت یا دستگاه‌های اجرایی. ارائه هر مورد ثبت بین‌المللی اختراع معادل با ۳ مقاله ISI محسوب می‌شود.
البته اعضای هیأت علمی که دارای طرح پژوهشی کاربردی تقاضا‌محور مصوب و در حال اجرا با مشارکت صنعت یا دستگاه‌های اجرایی بوده و در راستای دستیابی به اهداف طرح نیازمند به کارگیری پژوهشگر پسا دکتری باشند، در اولویت قرار دارند.
همچنین اعضاء هیأت علمی برگزیده جشنواره‌های پژوهشی معتبر مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی تراز اول کشور در اولویت قرار دارند، اعضاء هیات علمی که دارای طرح‌های پژوهشی کاربردی خاتمه یافته و دستاورد‌های فناورانه همچون تولید دانش فنی، ثبت اختراع و ساخت نمونه محصول باشند، در اولویت قرار دارند.

 

لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید