ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

دانشکده پرستاری مامایی بندرلنگه افتتاح شدرییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اعضای هیات علمی لازم برای تربیت دانشجوی پرستاری نداریم، گفت: یکی از علل کمبود پرستار در کشورمان این است که ظرفیت پذیرش دانشجوی پرستاری نسبت به آمار جمعیت پایین است.
 
دکتر محمدعلی چراغی، گفت: بر اساس استانداردهای جهانی به ازای 10 درصد جمعیت باید هفت میلیون پرستار داشته باشیم.
وی افزود: از آنجایی که تعریف سلامت عبارت است از تعادل در ابعاد زیستی و روانی، اجتماعی و معنوی، برای اینکه بتوانیم ارتقای نظام سلامت را از نظر پیشگیری، درمان و توانبخشی را محقق کنیم، بنابراین باید پرستار به اندازه کافی داشته باشیم.


وی با بیان اینکه دانشکده‌های پرستاری کشورمان سالانه 7000 پرستار تربیت می‌کنند، تصریح کرد: هم اکنون در بخش دولتی 120 هزار پرستار و در بخش خصوصی نیز 70 هزار پرستار فعالیت می‌کنند.
چراغی با بیان اینکه 1200 تا 1400 عضو هیات علمی در 150 دانشکده پرستاری مشغول تدریس هستند، اظهارکرد: به ازای هر 14 پرستار باید یک عضو هیات علمی داشته باشیم که با آمار موجود به 7000 عضو هیات علمی برای تربیت پرستاران نیاز داریم.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان گفت: یکی دیگراز علل کمبود پرستار در کشورمان این است که فرایندهای انگیزشی در پرستاران بعد از فارغ‌التحصیلی برای این شغل وجود ندارد، چرا که تمام مشکلات سیستم درمان به گردن پرستاران بوده و دریافتی آنها کم است، همچنین استرس شغلی و مسایل دیگر را نیز باید مدنظر داشت.
   

لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید