ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

اعزام بیش از ۶۰۰ دانشجوی دکتری به فرصت مطالعاتی داخل و خارج

رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: تا پایان امسال بیش از ۶۰۰ دانشجوی دکتری به فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج از کشور اعزام می‌شوند.
مجتبی صدیقی افزود: در شش ماه اول امسال فرصت تحقیقاتی خارج از کشور به دانشجویانی تعلق گرفت که در گذشته نامه حمایت مالی دریافت کرده و موفق نشده بودند از این امتیاز استفاده کنند.
وی ادامه داد: در نیمه دوم امسال با توجه به شرایط اعتباری و مالی، بیش از ۲۰۰ سهمیه برای فرصت تحقیقاتی خارج از کشور و بیش از ۴۰۰ سهمیه برای فرصت تحقیقاتی داخل کشور اختصاص یافت که دانشگاه‌ها در حال معرفی این دانشجویان هستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: البته اگر تخصیص اعتبارات افزایش یابد، احتمال اینکه بتوانیم ظرفیت بیشتری برای اعزام دانشجویان دکتری به فرصت مطالعاتی خارج و داخل اختصاص دهیم نیز وجود دارد، تا اوایل سال آینده که سهمیه سال ۱۴۰۰ را ارائه دهند، وضعیت به همین صورت است.
صدیقی ادامه داد: خودمان می‌دانیم که تعداد سهمیه‌ها نسبت به تقاضا‌های موجود کم است، ولی با توجه به نرخ ارز برای فرصت تحقیقاتی خارج از کشور و مشکلات اعزام دانشجویان در حال حاضر باید به همین سهمیه اکتفا کنیم تا اگر شرایط اعتباری بهتر شد، سهمیه‌ها نیز افزایش یابد.

© 2025 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.