ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

راه‌اندازی رشته‌های جدید در علوم پزشکی تهران

رییس دانشکده پزشکی دانشگاه تهران از تعیین طرح دروس آموزشی دانشجویان رشته‌های پزشکی این دانشکده برای سال تحصیلی جدید خبر داد.
دکتر امیرحسین امامی با اعلام این مطلب اظهار کرد: برنامه طرح دروس دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه تهران برای سال تحصیلی جدید بطور مرتب مشخص خواهد شد تا دانشجویان با مطالب مشخص و از پیش تعیین شده سرکلاس‌های خود حاضر شوند. در واقع بر اساس این برنامه تمامی طرح دروس رشته‌های پزشکی دانشجویان تعیین شده و آنچه که باید دانشجویان یاد بگیرند، همچنین مطالبی که اساتید باید در سر کلاس‌ها ارائه دهند مشخص خواهند شد و ارزشیابی دانشجویان و اساتید نیز بر اساس این برنامه صورت می گیرد.
دکتر امامی همچنین تاکید کرد: از دیگر اقداماتی که برای اولین بار در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اتفاق افتاده این است که این دانشگاه به عنوان اولین دانشگاه بطور رسمی گروه رشته پزشکی خانواده را راه اندازی کرده و مهر امسال در این رشته نیز دانشجو پذیرش می‌کند.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی چهار رشته "فلوشیب" در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تا مهر امسال تصریح کرد: فلوشیپ"جراحی پلاستیک بینی"، "جراحی غدد"، "جراحی روباتیک" و" لاپاراسکوپی" از جمله رشته‌های هستند که برای اولین بار در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده و مهر ماه جاری دانشجو پذیرش می کند.
رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان خاطرنشان کرد: رشته "فلوشیپ بیهوشی در جراحی های اعصاب" نیز از جمله رشته‌هایی است که برای اولین بار تا مهر سال آینده در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده و دانشجو پذیرش می کند.

© 2026 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.