ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

تخصیص بودجه میلیاردی به دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال جدید

معاون توسعه وزارت بهداشت گفت: بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال ۹۹ حدود ۸۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

سید کامل تقوی‌نژاد اظهار کرد: ۱۷۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به پروژه‌های عمرانی اختصاص می‌یابد و علاوه بر آن درصدی نیز اعتبار از محل‌های دیگر برای این پروژه‌ها در نظر گرفته می‌شود.
وی در خصوص برنامه این وزارتخانه در حوزه پروژه‌های خوابگاهی در سال ۹۹ نیز گفت: اعتبارات ساخت پروژه‌های خوابگاهی باید از محل دریافت تسهیلات و منابع خود دانشگاه‌ها تامین شود که در این زمینه با بانک‌های رفاه و ملت تفاهم‌نامه امضا کردیم. پروژه‌ها نیز تعریف شده است و از آن محل اعتبارات ارزیابی خواهد شد.
تقوی نژاد همچنین در خصوص بازسازی و نوسازی ساختمان‌های علوم پزشکی نیز گفت: در حال حاضر دانشگاه‌های ما برنامه‌های متفاوتی در این زمینه دارند و برخی از ساختمان‌های دانشکده‌های تخصصی در حال ساخت و تکمیل است و تعداد این پروژه‌ها بسیار متفاوت است.
معاون توسعه وزارت بهداشت با اشاره به مجوز استخدام ۱۰ هزار نیرو در دانشگاه‌های علوم پزشکی خاطر نشان کرد: نتیجه این آزمون اعلام شده و در برخی از رشته‌ها نیاز به مصاحبه تخصصی است ولی عمده آن‌ها کسانی هستند که تا اسفندماه به کار گرفته می‌شوند.
وی خاطر نشان کرد: امسال اعتباراتی که داشتیم از محل ردیف‌های مختلف بوده است و یکی از این‌ها ردیف‌ها از محل یک درصد ارزش افزوده می‌باشد که حدودا ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای هزینه‌ عمرانی در نظر گرفته شده است که اخیرا نیز ۱۴۰۰ میلیارد تومان دیگر به این اعتبارات اضافه شده است و باید از خزانه وصول شود بطور کلی امسال حدود ۸۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات فوق برای پروژه‌های عمرانی در نظر گرفته شده است.

 

© 2026 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.