ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

جبران کمبود پرستار در بیمارستان های تامین اجتماعی

سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: کمبود نیروی پرستار مشهود است که برای جبران این کمبود در مراکز درمانی این سازمان امسال اقدامات لازم صورت می گیرد.
محمدحسن زدا ادامه داد: برای رفع مشکلات در سازمان تامین اجتماعی مطالعات جامعی انجام شده است و به طور قطع به سمت حل مشکلات پیش می رویم. رفع مشکلات درمانی به ویژه موضوع کمبود پرستاران تنها با بودجه حل نمی شود؛ برخی مواقع باید به جمع آنها رفت، درد دل های آنها را شنید و با نمایندگان آنها صحبت کرد و حتما این کار در کاهش مشکلات موثر است.
وی افزود: اکنون حدود 70 هزار نیروی انسانی در بخش های درمانی و بیمه ای این سازمان مشغول فعالیت هستند. برخی پرستاران از کمبود نیرو گلایه هایی دارند که این کمبودها را با جذب نیروی جدید در سال های آینده جبران خواهیم کرد.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: معتقدیم همه مشکلات پول نیست و به این نتیجه رسیده ایم که تاکتیک های مدیریتی می تواند در حل برخی از مشکلات موثر باشد ضمن اینکه در این زمینه باور داریم که نباید حقی از کسی ضایع شود و اگر بر اساس قانون و مقررات حقی ایجاد شده است، باید به آنها پرداخت کرد.
وی تعامل با سازمان های مختلف و حمایت ویژه شرکای اجتماعی را از مهمترین راهبردهای این سازمان اعلام کرد و گفت: در صورتی که بتوان بخشی از مشکلات را با تعامل با دیگر سازمان ها حل کرد، گام های موثری در این زمینه برداشته می شود، البته سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک سازمان اجتماعی بزرگ و بیمه گر، همیشه به دنبال تعامل و حل مشکلات بوده است و در این زمینه تمام سعی خود را انجام داده است.

© 2026 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.