ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

تعویق زمان برگزاری دهمین مسابقه ملی نانو

دهمین مسابقه ملی نانو که پیش از این قرار بود تیرماه برگزار شود، به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، به تعویق افتاد و زمستان سال جاری برگزار خواهد شد.
برنامه‌ریزی اولیه برای برگزاری دهمین مسابقه ملی فناوری نانو در تیرماه ۱۳۹۹ و مدتی پس از امتحانات پایان‌ترم دانشگاهی به‌صورت حضوری و در یک مرحله تنظیم شده بود ولی به دلیل شیوع کرونا تمامی مراکز آموزش عالی کشور از اسفندماه سال گذشته تعطیل شد و باتوجه به آیین‌نامه برگزاری مسابقه ملی نانو مبنی بر برگزاری مسابقه به‌صورت حضوری و پس از امتحانات دانشگاهی، امکان برگزاری این مسابقه در تابستان سال جاری وجود ندارد.
از این‌ رو، با توجه به لزوم اختصاص زمان کافی به داوطلبان برای آمادگی حضور در دهمین مسابقه ملی فناوری نانو و مطالعه منابع اعلامی و همچنین هماهنگی لازم برای برگزاری مسابقه با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، این رقابت در زمستان سال ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.به گزارش ستاد نانو، زمان دقیق مسابقه متعاقبا اعلام خواهد شد.

© 2026 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.