ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

اخذ مجوز قطعی ایجاد 37 رشته ارشد پیام‌نور

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: این دانشگاه موفق به اخذ مجوز قطعی 37 رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد و تعدادی در مقطع کارشناسی از سوی دفتر شورای گسترش آموزش عالی شده است.
دکتر ابوالفضل فراهانی ابراز امیدواری کرد: دفتر شورای گسترش آموزش عالی با سرعت بخشیدن به روند بررسی تقاضاهای دانشگاه، امکان بهره‌مندی جامعه از خدمات آموزشی این دانشگاه را بیش از گذشته فراهم آورد.
وی افزود: علاوه بر آن، تعداد قابل توجهی تقاضا از سوی دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم و هنر نیز در نوبت بررسی دفتر شورای گسترش است که دانشگاه بسترهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم را برای ایجاد و راه‌اندازی این رشته‌ها فراهم کرده و از حضور حداقل دو عضو هیات علمی استادیار در هر رشته برخوردار است.
دکتر فراهانی تصریح کرد: چنانچه دفتر شورای گسترش وزارت علوم از این اعضای هیات علمی معرفی شده که دارای تخصص دانشگاهی بوده و به وجوه تمایز دانشگاه پیام نور با سایر دانشگاه‌های سنتی و ماموریت‌های ویژه این دانشگاه نیز اشراف دارند، بهره‌مند شود، ضمن تسریع در پاسخگویی و اخذ تصمیمات، در جهت تحقق عدالت آموزشی گام‌های ارزشمندی برداشته خواهد شد و کارآمدتر و نقش‌آفرین‌تر از گذشته خواهد بود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور همچنین از معرفی 230 عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور برای مشارکت در تصمیم‌سازی‌های کمیته‌های گسترش آموزش عالی و کمیته برنامه‌ریزی درسی به معاونت آموزشی وزارت علوم خبر داد و گفت: حضور اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور در این کمیته‌ها می‌تواند در معرفی توانمندی‌ها و قابلیت‌های این دانشگاه نقش مؤثر ایفا کند.

© 2026 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.