ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

انتشار کلید اولیه آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت

کلید اولیه آزمون ورودی دکتری تخصصی وزارت بهداشت امروز در سایت سنجش پزشکی قرار گرفت.
کلید اولیه سوالات آزمون ورودی دکتری تخصصی سال تحصیلی 97-98 از ساعت 18 امروز مورخ 22/2/97 روی سایت سنجش پزشکی قرار می‌گیرد و داوطلبان امکان دسترسی به پاسخ‌های اولیه را دارند، در صورت اعتراض به کلید سوالات می‌توانند تا ساعت 12 ، 25 اردیبهشت ماه این موضوع را از طریق اینترنتی و در سایت سنجش پزشکی انعکاس دهند.
هر نوع اعتراضی که خارج از فرم در نظر گرفته شده و بعد از زمان تعیین شده برای این منظور اعلام شود مورد رسیدگی قرار نخواهد گرفت.
دبیرخانه شورای آموزش شورای علوم پایه پزشکی،‌بهداشت و تخصصی مرکز سنجش آموزش پزشکی با هدف ارتقای کیفیت سوالات و بهبود روند اجرای آزمون‌ها، پذیرای اعتر‌اضاتی است که در قالب مشخصی ارسال می‌شود،‌ تا کار رسیدگی با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.
امسال 10 هزار و 470 داوطلب در آزمون دکتری تخصصی شرکت کردند که نتایج اولیه هفته نخست تیرماه و نتایج نهایی بعد از انجام مصاحبه در شهریور ماه اعلام می‌شود.

© 2026 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.