ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

بازبینی سیاست‌های پردیس‌های دانشگاهی

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: اساسی‌ترین دلیل بازنگری سیاست‌های پردیس‌های دانشگاهی، دور شدن آن‌ها از مأموریت اصلی خود است.
مجتبی شریعتی نیاسر گفت: امیدواریم که به جمع بندی مطلوبی دست یابیم تا پردیس‌ها بتوانند به خدمات خود ادامه دهند، آنچه مسلم است این است که پردیس‌ها باید بستر مناسبی باشند برای توسعه تعاملات بین المللی و گسترش خدمات علمی به بخشی از جامعه که به دلایل مختلف ممکن است نتوانند در مجتمع های مرکزی دانشگاه‌ها ورود پیدا کنند.
وی درباره اینکه آیا امکان توقف پذیرش دانشجو دراین پردیس ها وجود دارد، گفت: خیر، به اعتقاد من پردیس‌ها خوب است که گسترش یابند، مشروط بر اینکه روی ریل خود و با ماموریت خود فعالیت کنند.
معاون آموزشی وزارت علوم افزود: در واقع ما در حال تدوین راهکار قانونی هستیم تا این پردیس ها بتوانند براساس ماموریت اصلی که از ابتدا برای آنها تعریف شده به فعالیت خود ادامه دهند.
شریعتی نیاسر ادامه داد: عامل مهمی که باعث شده ما در سیاست فعالیت پردیس ها بازنگری داشته باشیم، این بود که بعضا این پردیس ها از ریل و ماموریت خود خارج شده بودند.
معاون آموزشی وزارت علوم افزود: دستگاه آموزش عالی باید نظارت جدی تر بر مراکز اقماری تحت عنوان پردیس ها که توسط دانشگاه‌های خوب کشور تاسیس می شوند داشته باشد تا در مدار خود ادامه فعالیت دهند.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم فعالیت این پردیس ها را اصلاح کنیم تا به فعالیت خود ادامه دهند، به هرحال ایجاد پردیس ها، گام خوبی بود که برداشته شده و در برنامه چهارم و پنجم توسعه نیز به آن اشاره شده است.

© 2026 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.