- مشخصات
- منتشر شده در پنج شنبه, 26 اسفند 1395 12:15
- تعداد بازدید: 1970
براساس آخرین اطلاعیه وزارت بهداشت داوطلبان شرکت در آزمون دکتری 96 می توانند یازدهم الی دوازدهم اردیبهشت ماه برای تکمیل ثبت نام خود اقدام کنند.
داوطلبانی که تا کنون موفق به ثبت نام نشده اند نیز می توانند در بازه زمانی فوق برای شرکت در آزمون ثبت نام کنند.
یادآوری می شود که به منظور کمک به آن گروه از داوطلبان شرکت در آزمون دکتری 96 که در بازه زمانی تعیین شده موفق به اخذ گواهی زبان انگلیسی نشده اند مقرر شده است تا کارنامه آزمون MHLE دوره 40 (31مورخ فروردین 96)نیز برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی 96 پذیرفته شود.
لازم به ذکر است که این فرصت آخرین مهلت برای ثبت نام، اصلاح فرم و تکمیل مدارک آزمون دکتری تخصصی سال 96 است.
ضمنا با توجه به اعلام دبیرخانه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داوطلبان کنکور ارشد رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی و کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی با پایه کارشناسی علوم تغذیه مجاز به شرکت در آزمون دکتری رشته علوم تغذیه می باشند.
نظرات (2)
سلام
بهتره به سنجش واحد انفورماتیک مراجعه کنید درمیدان انقلاب سر خیابان قریب
نظر خود را اضافه کنید.